Ådernätsbehandling Malmö

Vi erbjuder mindre och större behandlingar för kärl och ådernät. Exempelvis genom sklerosering av kärlen med ett läkemedel vid namn Aethoxysclerol. Om du lider av missprydande kärl på benen, men inte av stora bulliga åderbråck, kan man effektivt behandla dessa genom injektioner. Vid en sådan behandling injicerar vi ett läkemedel i kärlen som klibbar ihop kärlväggarna och stänger ådernäten och som sedan bryts ner av kroppen och försvinner.

Heike Rudolph

Leg Specialsjuksköterska

Att börja behandla med Fillers och Botox såg jag först som en hobby, en möjlighet att arbeta med händerna och få utlopp för min kreativa sida och samtidigt utnyttja min bakgrund från sjukvården. Hobbyn blev min profession med HR Kliniken, där jag får jobba med det jag älskar – varje dag

Heike Rudolph

Kontakta oss för att få en kostnadsfri personlig konsultation

De flesta av våra behandlingar sker genom injektion med en mycket tunn nål. Behandlingarna går snabbt, det tar ca 15-30 minuter. Vid tandblekning använder vi oss av siliconskenor som sätts över tänderna.

Ja vi samarbetar med Klarna, kontakta oss eller kolla på www.klarna.se för mer information. Bra om ni kollar ert köputrymme hos Klarna innan ni kommer för behandling.