Propellergatan 7B
211 16, Malmö

0709-20 87 70 heike@hrkliniken.se
HR Kliniken drivs av Heike Rudolph, legitimerad specialistsjuksköterska med bakgrund inom intensivvården och erfarenhet av arbete med plastikkirurgi. Heike är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare (Botox) och genomför dagligen injektionsbehandlingar.
Heike Rudolph

Leg Specialsjuksköterska
Certifierad injektionssjuksköterska
Klinikansvarig

heike@hrkliniken.se +46709208770
Docent Agneta Troilius Rubin är medlem i Svenska Läkarförbundet och har arbetat som hudläkare och med laserkirurgi på flera sjukhus såväl som i privat verksamhet. Idag är hon ansvarig överläkare på Centrum för Laser- och kärlmissbildningar vid Hudkliniken på SUS. Hos oss på HR Kliniken arbetar Agneta med bland annat kosmetisk laser/ IPL behandlingar.
Agneta Troilius Rubin

Hudläkare, laserkirurg, specialist kärlmissbildningar och tumörer samt kosmetisk laser/ IPL behandlingar.

Info@laserdermatology.se +46705263097
Jenny är legitimerad sjuksköterska och utbildad inom laserkirurgi. Med över tio års yrkeserfarenhet och arbete på Laser & Dermatology med Doc. Agneta Troilius Rubin kan Jenny allt om tekniska finesser och behandlingstekniker för kosmetisk laser/IPL-behandlingar med resultat i toppklass.
Jenny Friberg Törnquist

Leg. Sjuksköterska 
Kosmetisk laser/ IPL behandlingar.

Info@laserdermatology.se +46705263097
Carolin är specialist inom plastikkirurgi och har lång erfarenhet av arbete med rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. I sitt yrke utför Carolin ingrepp och behandlingar för ögonlocksplastik, fettransplantation och borttagning av hudförändringar.
Carolin Freccero

Specialist i plastikkirurgi
Plastikkirurgi, Fettransplantation

imedici.plastikkirurgi@gmail.com +46703440277