Om HR Kliniken

HR Kliniken är specialiserade på medicinska behandlingar som ger naturliga resultat. Vi utgår alltid från dig och dina önskemål och ger alla våra kunder en personlig konsultation.

Med vårt breda tjänsteutbud och våra anställdas bakgrund och kompetens kan vi erbjuda ett helhetskoncept inom skönhetsvård, där även en liten förändring kan göra stor skillnad.

För oss är det viktigt att alltid finnas tillgängliga för våra kunder, även utanför kontorstid. Därför har vi öppet vissa kvällar till 20.00 och även vissa lördagar. Tveka inte att höra av dig om du känner oro inför eller efter en behandling.

Heike Rudolph

Leg Specialsjuksköterska

Att börja behandla med Fillers och Botox såg jag först som en hobby, en möjlighet att arbeta med händerna och få utlopp för min kreativa sida och samtidigt utnyttja min bakgrund från sjukvården. Hobbyn blev min profession med HR Kliniken, där jag får jobba med det jag älskar – varje dag

Heike Rudolph

Behandlar med själ & hjärta

HR Kliniken drivs av Heike Rudolph, legitimerad specialistsjuksköterska med bakgrund inom intensivvården och erfarenhet av arbete med plastikkirurgi. Heike är certifierad Restylane- och Azzalurebehandlare (Botox) och genomför dagligen injektionsbehandlingar.